Politia ii cauta pe soferii vinovati moral pentru accidentul de pe Calea Floresti! VEZI VIDEO

 

Politia ii cauta pe proprietarii autoturismelor parcate miercuri, 27 aprilie, la intrare pe breteaua dintre Calea Floresti si strada Bucium si care au concurat la producerea unui grav accident de circulatie, soldat cu ranirea unui batran de 75 de ani.

 

In zona respectiva stationau doua autoturisme, un taximetru si o dubita de transport marfa, care au obturat vizibilitatea soferilor care veneau din Floresti si intentionau sa urce pe breteaua care face legatura cu strada Bucium.

 

"Au fost initiate demersurile pentru a fi gasite persoanele care conducea masinile in intervalul orar in care s-a produs accidentul. In prima faza, se verifica daca este indicator de stationare intersiza sau parcare interzisa si vor fi aplicate sanctiunile prevazute delege, iar mai apoi procurorul care ancheteaza cazul va decide daca cei doi soferi care au stationat acolo si au blocat vizibilitatea pot fi trasi la raspundere in alt mod", a declarat pentru Stiri de Culuj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Reprezentantii Politiei subliniaza ca lLegislatia actuala nu permite tragerea la raspundere directa a soferilor care prin modul in care se comporta in trafic produc indirect accidente de circulatie.

 

Accidentul s-a produs miercuri, 27 aprilie, in jurul orei 13.00. Un batran de 75 de ani care traversa strada pe trecerea de pietonia fost lovit in plin de un sofer care conducea cu viteza si nu s-a asigurat.


Vezi si...

Batran lovit pe trecerea de pietoni pe Calea Floresti! IMAGINI CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Comentarii Facebook