Poliția Animalelor a amendat un clujean care și-a abandonat câinele. Bărbatul trebuie să scoată din buzunar 15.000 de lei pentru că și-a părăsit patrupedul


Un bărbat de 29 de ani din localitatea Gherla a fost amendat de Poliția Animalelor cu 15.000 lei pentru că și-a abandonat câinele.

Acesta a scos animalul afară din curte și nu i-a mai permis să intre, în ciuda urletelor disperate ale cățelului.

„La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații apărute în mediul online și s-au deplasat la fața locului.

Din verificările efectuate la acea locație a rezultat că exemplarul canin a fost adoptat de o altă persoană, aflându-se în afara pericolului.

Polițiștii au continuat activitățile în acest caz, fiind identificat proprietarul animalului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amenda in valoare de 15.000 lei, pentru lipsa sterilizare, lipsa microcipare și abandon”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul fusese inițial amendat doar de Poliția Locală, însă Poliția Animalelor a intervenit ulterior. 

Cum a fost pedepsit un clujean care și-a dat afară câinele din curte: ”Atâta loialitate, bunătate și dragoste să fie aruncată în stradă” - VIDEO


Comentarii Facebook