Sambata 26 Octombrie

Ploaia a inundat un MALL din Cluj. La parterul cladirii apa curgea pur și simplu ca la robinet- VIDEO

UPDATE 14 iunie 2024, ora 10.30

În urma articolelor publicate de Știri de Cluj, reprezentanții Iulius Mall au venit cu precizări referitor la tavanul care s-a prăbușit aseară, la parterul mall-ului. 

”Furtuna puternică ce s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca în seara zilei de 13 iunie 2024 a afectat şi Iulius Mall. Din cauza cantităţii masive de precipitaţii care a căzut într-un interval de timp foarte scurt, cotul de la o ţeavă ce colectează apa pluvială s-a desprins, deteriorând o porțiune redusă din tavanul fals din gips carton, care a cedat. Dorim să subliniem faptul că, în timpul acestui eveniment intempestiv, nicio

personă nu a fost rănită. Situaţia a fost una izolată, activitatea în mall nefiind perturbată. Echipele tehnice au intervenit prompt pentru a securiza perimetrul, iar peste noapte porțiunile afectate au fost remediate.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ploaia torențială a provocat inundații severe în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc în această seară când precipitațiile abundente, de 20-30  litri pe metru pătrat, au luat prin surprindere pe toată lumea, rezultând o scenă la parterul complexului comercial.

Martorii oculari au surprins momentele  în care apa curgea necontenit din tavan, de parcă era un robinet lăsat deschis. În imaginile transmise de o cititoare pentru Știri de Cluj se poate vedea cum apa a umplut rapid parterul clădirii, provocând pagube semnificative. 

Până în acest moment, nu au fost raportate victime, însă pagubele materiale par a fi considerabile. 

Citește și 

Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit, în urma inundațiilor! Video cu momentul în care tavanul a cedat sub presiunea apei VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

iulius mall inundat foto.png


Comentarii Facebook