Petrecere ilegală la Cluj! Poliția și jandarmii au descins iarăși la Urania și au oprit o petrecere


O petrecere care a avut loc la Palatul Urania a fost oprită de polițiști și jandarmi, la ora 3.00.

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile au demarat verificări la un local din municipiu, unde se afla în desfășurare un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Astfel, polițiștii au stabilit identitatea organizatorului și a celor 49 de persoane participante, față de care urmează a fi luate măsurile legale de sancționare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Petrecerea a fost oprită, iar organizatorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

La Urania sunt petreceri ilegale în fiecare săptămână. Poliția aplică amenzi, dar degeaba, pentru că deținătorii spațiului își văd mai departe de activitate.

Locația este administrată de Claudiu Mărginean, fondator al Partidului Piraților, care a mai deținut și localul Roland Garros. Acesta închiriază spațiul de la Palatul Urania altor persoane, care organizează petrecerile. 

Comentarii Facebook