Peste 470 de elevi, care învață la Colegiului Tehnic de Transporturi „Transilvania” din Cluj, beneficiază acum de o masă caldă


Începând cu data de 18 Martie, 474 de elevi de la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania”, au intrat în programul o masă caldă.

Această unitate de învățământ a fost selectată în urma consultării cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj având la bază condițiile socio-economice ale elevilor.

Începând cu anul 2023, și 31 copii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Mămăruța’’- Structura II”, au fost incluși în program.

Suportul alimentar de la bugetul local pentru aceste două unități constă într-o masă caldă pe zi asigurată prin Cantina de Ajutor Social și Pensiune la școală/grădiniță, în limita unei valori zilnice de 18 lei/elev (TVA inclus).

Pe lângă aceștia, în municipiu alți 2106 elevi beneficiază de mâncare zilnic, la școlile: Colegiul de Turism Napoca, Școala Gimnazială „Emil Isac”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Școala Gimnazială „Traian Dârjan”. 

,,Pentru aceste 4 școli, Primăria Cluj-Napoca susține programul „Masă sănătoasă” cu încă 3 lei/elev, pe lângă cei 15 lei/elev incluși în finanțarea asigurată de la Guvern”, a declarat primarul Emil Boc. 

În total, în 2611 elevi clujeni au asigurată o masă zilnică.

Comentarii Facebook