Miercuri 6 Decembrie

Peste 420 de tone de material antiderapant, folosite în acest weekend pe drumurile din Cluj! Nu există drumuri judeţene blocate


Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din zona de munte a Clujului. În ultimele 48 de ore, au fost folosite peste 420 de tone de material antiderapant în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene.

Potrivit autorităților locale, în cursul dimineţii zilei de luni, 20 noiembrie , pe raza judeţului Cluj nu au fost identificate drumuri judeţene blocate traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de sâmbătă, 18 noiembrie, s-a acţionat pe 12 drumuri județene,  situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 6 utilaje și a fost folosită o cantitate însumată de 210 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot în această zonă, în cursul ultimelor 24 de ore s-a acţionat pe  11 drumuri județene , cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 63 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău , în cursul zilei de sâmbătă s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj și a fost folosită o cantitate însumată de 70 tone de material antiderapant, inclusiv sare. În cursul ultimelor 24 de ore s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe

Comentarii Facebook