Duminica 3 Decembrie

Peste 25 de universități internaționale își vor prezenta programele de licență, masterat și doctorat la Cluj-Napoca


Cluj-Napoca va găzdui cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est! Reprezentanții a peste 25 de universități internaționale și naționale vor prezenta pe 4 octombrie, la Grand Hotel Napoca, programele lor de studiu și facilitățile de care pot beneficia tinerii (burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare, consiliere educaţională şi vocaţională). 

La IUF – The International University Fair, 25 de universități și instituții educaționale se pregătesc să întâmpine tinerii români care vor să afle detalii despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate.  Participanții pot afla informații despre 3.000 de programe de studiu pentru licență, masterat și doctorat.

Cea mai mare diversitate de universități prezente la un eveniment educaţional din zona Transilvaniei

Pe 4 octombrie, la IUF vor fi prezenți reprezentanți ai universităților din 10+ țări printre care și Olanda, Belgia, Germania, Elveția, Franța, Danemarca, România, Suedia sau Austria. Toți vizitatorii, fie că sunt elevi de liceu, studenți, părinți sau profesori, au ocazia să:

  • Discute direct cu reprezentanții universităților internaționale, fără să fie nevoie de intermediari;
  • Afle ce program de studiu li se potrivește gratuit, cu ajutorul consilierilor educaționali EDMUNDO, Universalio, Edmerica și Opțiuni de carieră prezenți la eveniment;
  • Primească informații complete despre admitere, burse și surse de finanțare pentru programul de studiu de interes, din 10+ țări;
  • Discute direct cu studenții români care au plecat la studii în strainătate pentru a afla cum este viața de student internațional;
  • Afle în timp redus oferta educațională expusa de universități din Europa, Asia sau America.

IUF_1.jpg

YouForum – singura conferință din România dedicată elevilor de liceu și studenților

În cadrul IUF – The International University Fair, va fi organizată și conferința YouForum, eveniment dedicat formării de hard și soft skills pentru elevii de liceu și studenții interesați de dezvoltarea lor personală și profesională.

Prin înscrierea la eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la workshop-urile și sesiunile de discuții YouForum, unde pot afla mai multe despre condiții de finanțare, proceduri de admitere, dar și despre cum să vorbească în public, cum să își aleagă cariera potrivită sau ce domenii sunt la căutare acum pe piața muncii.

Printre invitații conferinței din acest an se numără și Nely Borza (Artistic Director, Managing Partner Agenția Why Not, Founder The Inner), Robert Katai (Product Marketing Manager Creatopy), Loredana Bertișan-Pop (Co-fondator Art4Education), Victor Gavronschi (Marketing Manager FameUp), Hedi Hoka (Doctor în psihologie / Psihoterapeut & Autor Best-Seller).

Pentru a participa la IUF-The International University Fair este recomandată înscrierea pe www.iuf.ro. Înregistrarea pe site permite vizitatorilor accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universități şi la conferinţele IUF YouForum.  

Cei care nu pot ajunge la evenimentul din Cluj Napoca din data de 4 octombrie 2022, pot participa la edițiile din București (1-2 octombrie) și Iași (6 octombrie).  

Comentarii Facebook