Peste 12.000 de persoane așteptate la concertul Billy Idol din Piața Unirii



Concertul celebrului rocker Billy Idol s-a mutat în Piața Unirii, iar organizatorii evenimentului se așteaptă la peste 12.000 de fani.

Potrivit organizatorilor de la Amprenta Advertising, principalul motiv pentru care s-a luat decizia mutării concertului de pe Cluj Arena în Piața Unirii a fost capacitatea prea mare a stadionului, față de numărul de spectatori așteptați.

De asemenea, zona în care va avea loc va fi delimitată în funcție de categoriile biletelor vândute, astfel încât posesorii biletelor VIP, Golden Ring sau Gazon să beneficieze de condițiile pentru care au plătit.

În deschiderea concertului vor urca pe scenă trei trupe alese de însuși Billy Idol, care vor cânta și în cadrul festivalului ”We Are Rocking The City”. Este vorba despre Kumm, Les Elephants Bizzares și Roadkill Soda.

 

 

Evenimentul va avea loc luni, 30 iunie, iar accesul publicului se va face de la ora 16.00. De asemenea, spectatorii nu vor avea voie cu mancare, băutură și nici aparate foto sau umbrele.

 

Organizatorii anunţă faptul că solicitările de returnare a contravalorii biletelor achiziţionate pentru concertul Billy Idol (Cluj-Napoca, 30 iunie 2014) pe motivul neacceptării de către cumpărător a schimbării locaţiei se pot face până duminică, 29 iunie 2014.

 

Comentarii Facebook