Joi 8 Decembrie

Peste 1.000 de profesori clujeni au susținut examenul de titularizare. Câți au fost absențiProfesorii clujeni au susținut miercuri, 15 iulie, examenul national pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate.

Conform Inspectoratului Școlar Județean, în judetul Cluj s-au inscris pentru a participa la acest examen 1319 candidati, 1209 dintre acestia validandu-si fisele de inscriere pentru a participa la concurs.

Astfel, din totalul de 1209 candidati cu fise validate, 126 de candidati nu s-au prezentat la concurs, iar alti 52 s-au retras in timpul concursului (45 din motive personale si 7 din motive medicale).

Examenul s-a desfasurat la Cluj, fara incidente, in 4 centre de examen - Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Colegiul Tehnic Napoca, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, Liceul Teoretic Lucian Blaga.

Primele rezultate se afiseaza in 20 iulie, iar rezultatele finale dupa contestatii in 24 iulie. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza, in sedinte publice, in 27-28 iulie.

Comentarii Facebook