Marti 16 August

Percheziții în Gherla. Trei bărbați dețineau ilegal arme albe și muniție - FOTO


A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și uzul de armă neletală fără drept, pentru 3 bărbați din Gherla.

Au fost găsite puști, muniție și arme albe

PERCHEZITII SAESP.jpeg

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, din comuna Geaca și Palatca, ar fi deținut fără drept arme și muniție aferentă acestora, păstrându-le în mai multe locuințe din municipiul Gherla.

PERCHEZITII SAESP 4.jpeg

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 2 arme neletale, 2 lunete, mai multe cutii cu alice, 3 cuțite de vânătoare, 4 trofee de vânat și o săgeată metalică.

În cadrul activităților au participat polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, precum și din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla.

Totodată, activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

PERCHEZITII SAESP3.jpeg

PERCHEZITII SAESP2.jpeg

Comentarii Facebook