PERCHEZIȚII în Cluj la traficanții de substanțe interzise! A fost reținut un tânăr de 26 de ani - FOTO/VIDEO


Procurorii DIICOT au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară în județul Cluj, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Gherla și în comuna Fizeșu Gherlii, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările desfășurate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2023, un tânăr, de 26 de ani, din județul Cluj, ar fi înființat o cultură de canabis, pe care ulterior ar fi recoltat-o.

s1.jpeg

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite peste 220 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

În baza probatoriului administrat, procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 26 de ani”, transmite IPJ Cluj.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă, a bănuitului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Comentarii Facebook