Luni 28 Noiembrie

Percheziții în Cluj la spărgători de locuințe. Au furat bunuri și bijuterii de 150.000 lei VIDEOPolițiștii clujeni au efectuat o serie de percheziții, miercuri dimineața, la mai multe persoane bănuite că ar fi furat bunuri din locuințe, în valoare de peste 150.000 lei.

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din locuinţe”, informeaază oamenii legii.

Din cercetările polițiștilor a reieşit că, în cursul lunii octombrie, cei în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea geamurilor, în trei locuinţe de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras laptopuri, bijuterii, 30.000 de euro şi alte sume de bani, în lei, forinţi şi dolari, ceasuri şi telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei.

În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au identificat 8 dintre ceasurile sustrase, telefoane mobile şi peste 3.000 de lei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.


Comentarii Facebook