Percheziții făcute de Poliția Cluj! Hoții furau din magazine din Cluj și Sibiu

 

Poliţiştii clujeni au făcut, vineri dimineața, 6 percheziţii pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

 

Persoanele vizate sunt bănuite de comiterea mai multor furturi, comise în perioada iunie - august a.c., din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Cluj şi Sibiu.

Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 50.000 de lei.

 

Trei bărbaţi dintre cei vizaţi, sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, după ce au fost reţinuţi la data de 23 august a.c. de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej.  Aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau ţigarete dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Sibiu, precizează IPJ Cluj. 

 

În acţiune sunt agrenaţi 36 de poliţişti din cadrul structurii de investigaţii criminale, poliţişti criminalişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Mureş şi al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj.

Comentarii Facebook