Pediatrie 2, Cluj-Napoca. Un CHIRURG dezvăluie că pernele sunt prinse cu capse de birou, pentru a nu se destrăma - FOTO

 

Un părinte a prezentat realitatea nefardată a sistemul sanitar clujean și românesc. Dincolo de premiere medicale, salarii marite cu 25%, 30%, spăgi la medici, este o nepăsare de nedescris.

 

Mihai Așchilian a avut fiica internată la Clinica Pediatrie 2 din Cluj-Napoca, unde nimeni nu a găsit o croitorie pentru a repara niște perne rupte (să nu vorbim despre înlocuirea lor), preferând să fie prinse cu capse de birou. 

 

De aici încep problemele din sistemul sanitar, de la nepăsarea managerilor, care preferă să fie în post numai pentru a lua sporul de conducere și să ridice din umeri când apar probleme. Ba mai mult, să lupte din toate puterile pentru a le trece sub preș.

 

Mihai Așchilian este chirurg de profesie și a lucrat în străinătate ani de zile, la Stuttgart, la Rotterdam, în Italia sau la Strasbourg, în Franța.

 

In perioada 10-15 Noiembrie 2017 fiica mea a fost internata in Clinica Pediatrie 2 salon 41.

 

Dragi prieteni am sa va arata cum arata fata de perina din acel salon.

 

Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea in acele zile.

 

Timp de 5 zile n-am stiut cine este medicul curant, ce tratament are fiica mea, nu s-au luat analize pentru ca vezi Doamne este weekend si laboratorul nu functioneaza (intr-un centru care se da universitar). Mila Domnului este cea care functioneaza in weekend la Pediatrie 2 Cluj-Napoca.

 

Am cunoscut o multime de medici suficienti, asa cum este de fapt intreg sistemul medical romanesc.

 

Imi este rusine de acest post pentru ca in lista mea de prieteni sunt multi chirurgi si medici din alte tari, insa vorba celor de la Parazitii “asta-i realitatea si nimeni n-are cum sa schimbe cacatul”.

 

Rusine!!!! In primul rand celor care se numesc medici, asistentelor, managerului intregului sistem universitar!

 

Mihai Aschilian”.

Comentarii Facebook