„Pe viitor sun direct la Poliție că așa mai repede îmi iau o palmă decât să-și mute mașina”. Clujeancă, amenințată după un gest de bun simț


Comportamentul agresiv al șoferilor clujeni începe să întreacă orice limită a bunului simț. O clujeancă spune că a fost amenințată ziua în amiază mare după ce l-a sunat pe un șofer care își parcase mașina în fața unei stații de de încărcare vehicule electrice. 

„Urma să îmi încarc mașina, dar din păcate nu am reușit. L-am apelat, am vorbit frumos să își mute mașina. Atenție cu acest domn, e agresiv. 

Mi-a zis: „Pentru asta m-ai ridicat de la masă? Ai grijă că-ți dau și o flegmă”. Sunt curioasă, dacă așa a fost învățat de acasă sau în timp și-a schimbat vocabularul.

Să mă scutiți de hate-ul de prost gust, domnul probabil se comportă identic și la casa de marcat de la supermarket sau mai rău în familie. Așadar, am scris sa va feriți de el să nu vă mute șasiul dacă vede că sunteți femeie”, a relatat o clujeancă pe un grup destinat șoferilor din Cluj-Napoca.

Așa a fost „răsplătită” femeia pentru că nu a sunat direct la Poliția Locală să-i ridice mașina șoferului agresiv. 

„De ce nu am sunat la Poliție? Am plecat de frică, că asta e realitatea, nu stau să mă bată unu’ de pe stradă. Majoritatea femeilor asta ar fi făcut. Când am dat să plec am văzut că dădea cu spatele, dacă venea poliția ce făcea? Nimic. Probabil pe viitor direct sun la poliție în loc să sun frumos omul, că așa mai repede îmi iau o palmă decât să-și mute mașina”, a mai precizat clujeanca. 

uite.jpg

Comentarii Facebook