Pe Cetățuie miroase a iarbă la greu, la festival. După trei zile de amenzi la Bonțida, jandarmii nu mai sunt de văzut - VIDEO


Jandarmii și-au luat ochii de pe Electric Castle, iar de trei zile, de când festivalul s-a mutat în Cluj-Napoca, sunt de nevăzut, acuză clujenii. Aceștia spun că, la scena de pe Cetățuie, miroase a iarbă de la zeci de metri. 

Jandarmii și polițiștii care au controlat festivalierii în weekend, la același festival au dispărut! Cel mai probabil au făcut prea multe dosare penale și li s-a atras atenția și au fost excluși.

Puteți să vă convingeți singuri dacă veniți la Cetățuie, la intrarea la festibval. Nu e nici urmă de jandarmi sau polițiști, care sa îi controleze în genți... Pot intra cu orice vor fie că au vaccin, fie că nu, fie că introduc 10 kg de droguri. Dacă s au lăudat câte au făcut la Bonțida, aici zero miroase a iarba peste tot. Ceva zic ca este putred la mijloc…”, a concluzionat un clujean.

Alți oamenii au spus că miroase a iarbă și în Piața Unirii, în fața scenei. 

La Bonțida, jandarmii au făcut zeci de dosare penale pentru consum și trafic de droguri.  De luni și până acum, în Cluj-Napoca nu s-a mai făcut niciun dosar penal, semn că cele sesizate de clujeni nu sunt reale. 

Comentarii Facebook