Paula Rad a dat audiție la Opera din Cluj, dar nu știe exact cine a ascultat-o

 

Paula Rad, femeia de serviciu devenită vedetă la Românii au talent, a spus că a dat o probă la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. 

 

Eu nu am nimic cu Opera si nici cu florin (n.red managerul Operei, Florin Estefan). Ultima data cand am fost la auditie nu era oficiala m-a ascultat un dirijor a fost asta anul trecut nu mai stiu exact luna. Va rog din suflet chiar nu am nimic cu nimeni eu vroiam sa fiu macar colaborator ceva sa fac cu cariera mea sa fiu in randul muzicienilor. Într-adevar mi s-a spus sa astept, dar am nevoie de un job sa pot sa-mi castig cat de cat existenta. Multumesc”, le-a scris Paula Rad, fanilor care i-au cerut să spună unde a dat probe.



 

 

Paula Rad a absolvit Conservatorul la Cluj și are și doctoratul luat. Ea susține că de 11 ani încearcă să se lanseze în carieră, dar nu a fost acceptată în colectivul Operei. Pentru a-și câștiga existența, ea lucrează ca și femeie de serviciu în Cluj-Napoca. 

 

Cazul ei a stârnit vii dezbateri. Conducerea Operei Naționale Române din Cluj-Napoca a precizat că tânăra de 28 de ani nu a fost niciodată la o audiție, dar și că vocea ei nu este una atât de specială pe cât a lăsat juriul de la Românii au talent să se înțeleagă.

 

Au fost voci care au spus și că momentul a fost ”pus în scenă”, reacția juraților fiind pe alocuri falsă.

 

Cluj - VIDEO cu Paula Rad care a UIMIT la Romanii au talent. Femeia de serviciu care a luat Golden Buzz, dar a fost refuzată la Operă

Comentarii Facebook