Patru mașini s-au ciocnit pe varianta Zorilor - Mănăștur! Cum s-a produs accidentul

 

Patru mașini s-au ciocnit luni dimineața, pe strada Frunzișului, (varianta Zorilor - Mănăștur) din neglijența unui șofer care a vrut să taie linia dublă continuă.

 

Martor la acest accident a fost un blogger clujean, care a deschis ce s-a întâmplat. ”Este o frumusete de linie dubla continua de care nu tine mai nimeni seama. Daca vii din Zorilor, intrii in parcare fara nicio problema. Daca vii din Manastur..teoretic trebuie sa mergi pana in Zorilor, sa faci sensul giratoriu de la Tulip Inn si sa cobori. Ei bine, nu prea se practica ocolitul asta si cel putin 3/4 din colegii de birou ”o taie” rapid peste dubla continua si intra in parcare. De la manager, firma de securitate, cei de la spalatorie si pana la taximetristii care vin la comenzi.

 

De dimineata, s-a auzit un poc. Cam mare as zice eu”, a scris Pacurar Ioana Alexandra, pe blog.

 

Conform reprezentanților IPJ Cluj, accidentul nu s-a soldat cu răniți și s-a produs din vina unui șofer care a ignorat linia dublă continuă și a vrut să intre în parcarea unei firme. Șoferul care se afla în spatele acestuia a frânat brusc și s-a produs un mic carambol, mai multe mașini lovindu-se la rând.

 

Conducătorul auto vinovat s-a ales cu permisul suspendat.

 

Foto: bilibistrok.ro

Comentarii Facebook