Doar patru mamici au protestat astazi in fata Prefecturii Cluj! Ele i-au inmanat subprefectului doi pampersi folositi - VIDEO si Galerie FOTO

Nemultumite de anuntul potrivit caruia indemnizatia pentru cresterea copilului urmeaza sa fie redusa cu 20%, mamicile din toata tara au iesit astazi in strada, la guvern sau in fata prefecturilor.


La Cluj, doar patru dintre ele au venit sa protesteze. "Inarmate" cu doi pampersi folositi pe care au vrut sa ii inamaneze prefectului, cele patru mamici au vrut sa transmita pana la Guvern nemultumirea lor.

"EBA sa isi creasca copiulul cu 6 milioane pe luna", "Muritorii de foame azi, emigrantii de maine', " Pampersi pentru Basescu", "Nu imi reducedi drepturile, sustin revolta mamicilor", "Copii nu se cresc in pielea goala" au fost mesajele pe care mamicile le-au inscriptionat pe pampersi.Unul dintre ei ii era destinat lui Traian Basescu, iar cel de-al doilea Elenei Udrea, Elenei Basescu, Ioanei Basescu si Andreei Vass.



Dupa ce au stat minute bune in fata Prefecturii Cluj, una dintre mamici a urcat pentru a inmana cele doua bucati de Pampers folosite prefectului. Si cum acesta nu era, mostrele au fost "oferite", pentru a le da mai departe, subprefectului Vasile Cozma.


"Am preluat mesajul Dvs si o sa il trimitem mai departe", a spus subprefectul Vasile Cozma dupa ce a primit pampersii. Asta nu inseamna , insa, ca va trimite pampersii la Guvern sau la Cotroceni. "Acesta este un simbol, noi vom transmite doar ceea ce s-a intamplat aici, nu si pampersii", a mai spus Vasile Cozma.

Comentarii Facebook