Pățanie ca în filmele de comedie la Geaca. O clujeancă s-a urcat beată la volan, a fost bătută de iubit și s-a ales și cu dosar penal


O clujeancă a fost ”vedeta” unei întâmplări tragi-comice, după ce a băut câteva pahare de alcool în curtea locuinței din Geaca, împreună cu iubitul ei.

Femeia, de 41 de ani, i-a luat cheile de la mașină iubitului ei și a plecat la o plimbare cu mașina.

Desi totul trebuia sa se intample fara stirea iubitului, ghinionul femeii a fost ca la intoarcere a facut pana de cauciuc si nu a stiut sa schimbe singura roata de la masina. Si-a sunat iubitul pentru a-i cere ajutor, dar nu a banuit ca isprava ei il va scoate pe acesta din sarite. Barbatul si-a rugat un prieten sa il duca cu masina pana in locul unde femeia a facut pana, dar a luat cu el si un polonic din bucatarie, pentru a-i da acesteia o lectie, potrivit dejeanul.ro.

Ajuns la fața locului, bărbatul a început să își bată iubita cu ustensila de gătit, spărgând și unul din geamurile mașinii în acest timp.

Femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă nu se aștepta ca aceștia să o ia și pe ea în vizor, pentru că s-a urcat beată la volan.

Un echipaj SMURD i-a oferit acesteia îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie de transportul la spital. Astfel, oamenii legii au dus-o la secție, unde a fost testată cu aparatul etilotest, reieșind că avea o alcoolemie de 0,84 mg/l.

Polițiștii au întocmit două dosare penale, unul femeii, pentru conducerea unui autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar celălalt iubitului ei, pentru vătămare corporală.

Comentarii Facebook