Pățania unui clujean care și-a rupt cheia în ușă: ”Oare am plătit prea mult pentru deschidere?” / ”Mult? Eu am dat 800 de euro!” - FOTO


Un clujean a relatat incidentul prin care a trecut, după ce i s-a rupt cheia în ușă și un ”spărgător legal” l-a salvat. Acesta se întreabă dacă nu cumva a plătit prea mult.

Mi-am rupt cheia în ușa și l-am sunat pe acest domn care desface blesteme, lacate si inchizatori. I-am luat numărul de telefon de la un vecin. I-am explicat cum am încercat sa deschid usa si mi-a ramas varful cheii in yala de la usa. A spus că intervenția costa 150 de lei (cam mult), dar csf, am încercat sa scot varful ăla de metal cu tot felul de agrafe și plasticuri topite dar degeaba.

Vine omu meu și, în 2 minute, șlefuiește cheia ruptă, o bagă în yală și din prima cheie se deschide. După îmi zice că dacă nu reușește să scoată varful cheii (which he didn’t) mă costă 100 un butuc, asta dacă îl pune acum, că mâine costa 50 extra deplasare. Nu mă pricep și credeam că I’m getting a deal.

La final îmi trântește un total de 300 că avea nevoie de un butuc mai ”special”

Vreau să știu dacă și voi ați mai trecut prin această situație nefericită și care e prețul pieței pentru un domn care sparge uși. Nu mi-a lăsat bon”, a relatat tânărul, curios acum dacă a plătit cumva prea mult.

Clujenii l-au asigurat că este prețul pieței, dar că afară este și mai scump.

Vrei să-ți zic că pe un coleg de al soției în Paris l-a costat toata treaba 800 euro? Poate te face sa te simți mai bine. Ce-i drept e cu factură si chitanță si deconteaza asigurarea, dar totuși, a luat 800 euro omul”, a replicat cineva.

În 2023, să traverseze cineva orașul să-ți presteze un serviciu, fără 150 lei nici nu merită”.

Ți-a dat puțină țeapă de încă 50 lei pentru ”butucul special”, dar asta e taxa standard când nu îți rezolvi problemele singur cu o bormașina. Per total ai scapat chiar ieftin”.

Comentarii Facebook