Paszkany mai sta 2 saptamani ca pe jar. Curtea Suprema i-a amanat pentru a 2-a oara verdictul!


Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa amane din nou pronuntarea sentintei in procesul in care Arpad Paszkany este acuzat de sustinere a unui grup de criminalitate organizata in concret a jurnalistilor acuzati de santaj de la trustul de presa Gazeta.

Initial judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie trebuiau sa se pronunte in cursul zilei de azi, 26 aprilie, dar din cauza complexitati dosarului au decis sa amane pronuntarea cu inca doua saptamani. In primele doua faze ale procesului, Tribunalul Cluj si Curtea de Apel Cluj au decis sa-l achite pe omul de afaceri.

In replica, procurorii DIICOT au promovat recurs si au solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa conexeze dosarul lui Arpad Paszkany cu dosarul aflat pe rolul Tribunalului Braila, in care jurnalistii de la Gazeta in frunte cu directorul Liviu Man sunt cercetati pentru constituirea unui grup de de criminalitate organizata si santaj.

 

________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE

 

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis amanarea deciziei in dosarul "Gazeta", astfel ca pronuntarea in acest caz va avea loc in data de 10 mai.  

Comentarii Facebook