Parcare de cocalar la Lidl, în Mănăștur: ”Sunt curios dacă în altă țară ar fi parcat la fel” - FOTO


Un șofer cu BMW a demonstrat încă o dată ce ce oamenii îi critică pe cei care conduc acest brand auto. Șoferul a parcat pe aleea de acces spre magazin, fără să îi pese că alții nu au pe unde trece.

Așa se parchează la LidL pe str. Colinei în Manastur. Degeaba i-am atras atenția că a parcat ca un gherțoi, ca strada este ingusta și blochează traficul, tot ca un bizon s-a comportat, înjurându-mă și rămânând indiferent, amenințând cu bătaia. Atâta s-a putut. Până nu suntem cu toții civilizați, nu o să avem o țară ca afară. Sunt curios dacă în altă țară ar fi parcat la fel”, a relatat un șofer.

În alta tara nu ar fi parcat la fel pentru ca acolo ți se atrage atentia cand gresesti. Nu vrei sa fii civilizat, nicio problema. Ți se ridica masina sa platesti, te mai plimbi și la serviciul de ridicari auto. Doar în România văd atâtea postări pe tema asta. În alte țări se aplica legea. Doar de frica vor înțelege indivizii care au impresia ca legea e un fel de tocmeala si ca doar propriile reguli se respecta”, a replicat cineva.

Într-o zi va fi fericitul câștigător al unei frumoase promoții de zgârietură cu cheia din față până in spate sau invers sau în zig-zag. Nu e stres prostul se învață minte după ce se arde”. 

419837907_7588651144505157_3809271992369945460_n.jpg

Comentarii Facebook