Panică în noaptea de Crăciun la Dej! Polițiștii au căutat ore în șir un colindător rătăcit


Polițiștii clujeni au fost alertați, vineri dimineață, în jurul orei 04.00, de către fiul unui bărbat de 67 de ani, care a plecat la colindat și nu s-a mai întors acasă.

Oamenii legii au pornit în căutarea bătrânului, gândindu-se că acestuia i s-ar fi putut face rău.

Barbatul de 67 de ani si-a anuntat ieri dimineata familia ca merge la colindat pe la prieteni. Timpul a trecut insa si colindatorul nu s-a intors acasa, punandu-si familia pe jar. Dupa ce l-a cautat timp de mai multe ore, dar fara niciun rezultat, fiul barbatului a alertat autoritatile. Politistii din Dej au fost sesizati in aceasta dimineata in jurul orei 4. Oamenii legii au inceput cautarile acestuia prin tot orasul, dar nici urma de barbat. Imediat ce s-a crapat de ziua, politistii s-au pregatit pentru a lua la pas padurile din zona Viile Dejului, existand posibilitatea ca acesta sa se fi ratacit, scrie dejeanul.ro.

Din fericire, în jurul orei 08.30, bărbatul a fost găsit în casa unui vecin. Se pare că cei doi, prieteni buni, s-au întins cu ”colindul”, iar persoana dată dispărută a preferat spă doarmă acasă la vecinul său, uitând să își anunțe familia despre acest lucru.

Comentarii Facebook