Organizatorii Untold 2021, anunțul mult așteptat de fani: „Vine vremea să trăim din nou toată magia UNTOLD"


„Eroi UNTOLD, Acea magie Untold după care ați tânjit este atât de aproape...o putem gusta! Câmpul magic și sentimentele, prietenii, cea mai bună mulțime, artiști și DJ din această lume...", au anunțat organizatorii Untold, miercuri, pe pagina de Facebook a festivalului.

UNTOLD, anunțul mult așteptat de fani

Cu toții am trăit din aceste amintiri în ultimii aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea iar acum vine timpul să trăim din nou toată magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Tuturor ne lipsește atât de mult și cu toții merităm să se întâmple anul acesta, așa cum îl știm", au scris aceștia.

Facem toate eforturile noastre pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri 2021 UNTOLD.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să organizeze festivalul așa cum vi-l amintiți, așa cum meritați și îl iubiți, alături de muzicieni de talie mondială, într-o fantezie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 de colaboratori ai UNTOLD ne dorim să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.

Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia împreuna. Să știți că lucrăm mai mult decât am lucrat vreodată, pentru ca fantezia vieții reale pe care o cunoașteți și o iubiți să se întâmple anul acesta.

Degetele încrucișate, Eroi UNTOLD! Magia ne ține împreună!"

Premierul Cîțu, răspuns pentru organizatorii Untold și Neversea: Putem să vorbim despre festivaluri mari după 1 august

Premierul Florin Cîțu, a răspuns, luni, organizatorilor de festivaluri mari din România, care sunt nemulțumiți de ultimele măsuri anunțate de Guvern care vizează industria organizatoare de evenimente. Aceștia spun că nu pot asigura distanțarea fizică între participanți, conform reglementărilor în vigoare în acest moment.

Bineînțeles că putem merge la festival. Avansăm lucrurile. Cred că lucrurile arată mai bine ca acum două săptămâni.", a declarat Florin Cîțu, făcând totuși departajarea între evenimentele cu număr mai mic de participanți și festivalurile mari.

„Noi vorbeam de acele festivaluri după 1 august. În acest moment vorbim de condiții până la 1 august. După 1 august putem discuta de alte evenimente. Putem sa vorbim despre evenimente mari, si Untold si Neversea, dupa 1 august”, a declarat Florin Cîțu.


Comentarii Facebook