Sambata 26 Octombrie

Opt mașini au fost avariate în această seară în Cluj-Napoca, din cauza a nouă copaci doborâți de vânt/ Au fost 160 de solicitări la 112-FOTO


Bilanțul ploii din această seară: 8 mașini avariate, 12 imobile inundate, alunecare de teren pe strada Govora din Cluj


160 de solicitări la 112 s-au înregistrat în această seară în urma ploilor abundente care au dus la inundarea străzilor din Cluj-Napoca. Cele mai multe, au fost situații n care apa s-a acumulat în cantități reduse, iar după oprirea precipitațiilor apele s-au retras de la sine. Au fost, însă și situații mai grave, cum a fost alunecarea de teren de pe strada Govora, de sub cimitirul din Mănăștur, sau mașini avariate din cauza copacilor doborâți de vânt. 

”Echipajele ISU Cluj au acționat pentru evacuarea apei acumulate în 11 subsoluri și 12 imobile, precum și la o alunecare de teren în localitățile Cluj-Napoca, Florești, Sânicoara și Baciu. Totodată, s-a acționat pentru îndepărtarea 9 arbori doborâți de vânt, care au avariat 8 autoturisme.

Pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo cod portocaliu au acționat 10 autospeciale, cu 7 motopompe și 34 de subofițeri din toate subunitățile de intervenție ale ISU Cluj.

De asemenea, în sprijinul echipajelor noastre au acționat forțe și mijloace ale Poliției Locale, companiei de apă, furnizorului de energie electrică și asociația Cert Transilvania”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

alunecare 1.jpg


Comentarii Facebook