Duminica 28 Aprilie

Omor într-o comună din Cluj! Săraca femeie nu a avut nicio șansă, iar motivul au fost banii


UPDATE

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de omor și violare de domiciliu, fapte comise în localitatea Mănăstireni, a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mănăstireni.

În baza probatoriului administrat până în acest moment, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

---------------------------

O femeie de 73 de ani a fost găsită decedată în comuna Mănăstireni.

În data de 8 iulie a.c., în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului. 

S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 8 Poliție Rurală Huedin. 

S-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. 

De asemenea, se efectuează activități investigativ-operative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea identificării autorului.

Comentarii Facebook