Miercuri 24 Aprilie

”Off, săracul om...” - Imagine TRISTĂ din Clujul de cinci stele! Un om al străzii doarme în autobuz, răpus de căldură - FOTO


Un om al străzii, care are nevoie de ajutor, a fost fotografiat într-un autobuz din Cluj-Napoca, în timp ce dormea, răpus de căldură, după frigul îndurat peste noapte. În astfel de cazuri, poliția locală ar trebui să îl preia și să îl ducă la centrul de zi de pe strada Oașului, unde poate primi mâncare și un pat cald.

Off, săracul om. Indiferent cat de dezvoltat ar fi un oras, oamenii sarmani nu vor dispărea”.

Problema e ca dacă vrea sa ii ajute cineva... refuză”.

Probabil din cauza ca mulți își bat joc de ei si le este teama sa mai accepte ajutor!”.

Nu toți sunt impresionați de acest caz.

Pot sa te întreb de ce nu esti si tu la fel? Cu o plasa de bere într-un autobuz? Probabil ca muncesti și nu te complaci în c***t. Așa ca lăsa ajutorul ca nu funcționează si 90% din ei chiar nu merita”.

Pentru ca am avut părinții care m-au crescut si m-au învățat ce e bine! Poate acea persoana nu a avut acest privilegiu! Ai dreptate pe o parte! Dar nici nu e bine să judecăm din prima!”.

340291186_540915818163069_7498913570326467531_n.jpg

Lucrurile sunt desigur complexe, dar aici ar trebui să intervină autoritățile, mai ales că statul are azile plătite din fonduri publice, unde pot fi internați definitiv acești oameni. 

Comentarii Facebook