O traficantă a fost prinsă la Cluj în trafic, de polițiștii rutieri! Avea marfa în mașină și s-a dat de gol - FOTO


O femeie traficantă de droguri a fost reținută cu un kilogram de cristal, în Cluj-Napoca. Femeia a devenit agitată, iar polițiștii s-au prins că este ceva în neregulă și au verificat mașina. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat percheziții domiciliare într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în seara de 27 septembrie 2023, polițiștii Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o femeie, descoperind, astfel, peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate astăzi, 28 septembrie, în județul Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

La data de 28 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a femeii, de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

FOTO BCCO 28.09.2023.jpeg

Comentarii Facebook