Miercuri 22 Martie

O tânără nevăzătoare din Cluj caută loc de muncă! O ajutăm?: ”E fată deșteaptă, citită, care simte că există un loc de muncă și pentru ea”


Actorul Bogdan Bob Rădulescu s-a implicat într-un nou caz de suflet și cere internauților să se mobilizeze pentru a-i găsi un loc de muncă unei tinere speciale. 

Dragi Oameni de pe internet, am nevoie de sfaturile sau de ajutorul vostru dacă știți sau puteți sau știți pe cineva care știe pe cineva.

Vecina mea de stradă Diana Danciu este o tânără minunată, care își dorește foarte mult să fie utilă societății și să lucreze.

Vrea să muncească, își caută un post, un loc de muncă potrivit unei tinere pricepute la calculator, dar care a primit de la viață o mare provocare.

Diana e nevăzătoare, dar stăpânește bine tastatura, e fată deșteaptă, citită, care știe și simte că în lumea asta trebuie să existe un loc de muncă și pentru ea, mai ales că își dorește să fie cât se poate de independentă”, a relatat actorul Bogdan Bob Radulescu.

Chiar dacă este îngrijită cum trebuie de părinți, Diana vrea să muncească. ”Are o familie minunată iar tatăl ei, prietenul meu Ion Dan Danciu împreună cu mama ei sunt niște oameni extraordinari care se ocupă de Diana și îi asigură absolut tot ce are nevoie, fata își dorește să muncească.

Și pentru că nu mai știa unde să întrebe, m-a rugat pe mine să postez și să vă cer îndrumare. 

Așadar, dacă cineva știe sau are detalii sau un loc de muncă potrivit pentru o fată ambițioasă  și luptătoare, vă rog să luați legătura cu ea sau cu tatăl ei sau îmi scrieți mie, orice sfat sau îndrumare e binevenită”, a încheiat actorul îndrăgitul actor clujean.

Comentarii Facebook