O tânără din Cluj-Napoca a dispărut! Este căutată de familie și poliție - FOTO


Cioban Tarcea Elena, o femeie în vârstă de 26 de ani, este căutată de poliție și familie, după ce a plecat dintr-un imobil din Cluj-Napoca, pe data de 26 aprilie, si nu s-a mai întors. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

,,La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că CIOBAN TARCEA ELENA, în vârstă de 26 de ani, în cursul zilei de 26 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, a plecat de la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.”, transmite IPJ Cluj. 

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă - 1,65 m, 60 de kilograme, păr blond, lung, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis.

La momentul plecării aceasta purta un tricou de culoare gri cu inscripție ,,Adidasˮ, pantaloni negri cu inscripție ,,Adidasˮ și pantofi sport de culoare roz.

Aceasta are un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte reprezentând 2 trandafiri și un tatuaj în zona gâtului, reprezentând o inimioara și numele EMANUEL.

Screenshot 2024-04-29 122733.png

Comentarii Facebook