O studenta a castigat un Mercedes Benz la Tombola Craciunului de la Iulius Mall Cluj - VEZI FOTO


O studenta din Sibiu a castigat un Mercedes Benz clasa B la Tombola Craciunului de la Iulius Mall Cluj. Altii 2.200 de clienti au fost premiati in cadrul campaniei.

Iulius Mall a investiti mult in campania de Craciun pentru a atrage cat mai multi clienti. Pe langa marele premiu, alti 3 transilvaneni au castigat cate o vacanta de iarna in Austria, 21 costume complete de ski, iar peste 2.200 de clienti Iulius Mall au fost rasplatiti cu cecuri consistente de cumparaturi si premii instant.

Marele premiu a fost castigat de Antoaneta Ileana Cozma, o tanara de 22 de ani care locuieste in comuna Biertan, judetul Sibiu. Ea este studenta in anul IV la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, sectia Ingineria Transportului, Distributiei si Depozitarii Hidrocarburilor.

Antoaneta Cozma a venit in Iulius Mall Cluj pentru a-si face cumparaturile de Craciun si Mos Craciun a fost darnic cu ea. "Orice client Iulius Mall si-a dorit de Craciun aceasta masina nu doar superba, ci sigura si potrivita oricarui stil. Nici acum nu imi vine sa cred ca, oferind celor dragi cadouri din Iulius Mall, m-am ales cu cel mai pretios cadou primit vreodata!", a declarat castigatoarea.

Campania "Iulius Mall iti aduce cat Mosul nu poate duce!", din perioada 3-24 decembrie 2010, a premiat in total mii de clienti.

Comentarii Facebook