O mie de kilograme de alimente au strans voluntarii Crucii Rosii de la clujeni pentru familiile defavorizate

Filiala Cluj a societatii Crucea Rosie a strans 1.000 de kilograme de alimente in cadrul unei campanii derulate in marile magazine clujene.

 

Pachetele cu faina, zahar, orez, ulei, paste fainoase, conserve si dulciuri vor fi distribuite de sarbatori familiilor defavorizate din judet. Crucea Rosie Cluj a mai primit in aceasta saptamana 287 de carnete cu tichete sociale, fiecare carnet fiind in valoare de 50 lei. Beneficiarii tichetelor sociale pot achizitiona, pe baza acestora, produse alimentare.

 

"Voluntarii Crucii Rosii au inceput din data de 16 decembrie 2010 distributia pachetelor de alimente in zonele de munte ale judetului: comuma Valea Ierii, comuna Negreni, comuna Poieni, iar in orasele: Huedin, Gherla, Dej, Turda si Campia Turzii a inceput distributia tichetelor sociale. Fiecare persoana/familie beneficiara a tichetelor sociale primeste cate cinci tichete in valoare de 10 lei fiecare", sustin reprezentantii Crucii Rosii intr-un comunicat.

 

Clujenii mai pot face donatii in containerele "Bancii de Alimente", amplasate in hipermarketuri, la sediul filialei, dar si in urnele Crucii Rosii.

Comentarii Facebook