O mașină a luat foc în Tureni, Cluj! Șoferul a reușit să stingă flăcările înainte de sosirea pompierilor, ajutat de alți clujeni - FOTO


O mașină a luat foc în localitatea Tureni! Din primele date, șoferul și ceilalți participanți la trafic au reușit să stingă incendiul înainte de sosirea pompierilor.

„A intervenit o autospecială din cadrul Detașamentului Turda pentru stingerea flăcărilor care s-au manifestat în zona compartimentului motor al unei autoutilitare ce rula pe raza localității Tureni și era încărcată cu saltele. 

Până la sosirea pompierilor, șoferul și ceilalți participanți la trafic au acționat cu stingătoare și au limitat extinderea flăcărilor”, transmite ISU Cluj.

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în localitatea Tureni ar fi izbucnit un incendiu la o autoutilitară parcată.

Până la sosirea echipajelor. incendiul a fost lichidat de către participanţii la trafic. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, potrivit IPJ Cluj.

mam.jpeg

Comentarii Facebook