O femeie și patru copii din Cluj s-au intoxicat în propria locuință cu un gaz toxic. Măsurătorile arată concentrații uriașe de gaz

Cinci clujeni intoxicați cu un gaz toxic în propria locuință. Cel mai mic dintre copii are doar trei ani

Apelul la 112 a venit în jurul orei 20.00. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în această seară în jurul orei 20, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

Apelul la numărul de 112 anunța faptul că într-o locuință, dintre localitățile Moriști și Apahida, se află un adult și 4 copii care acuză stări de rău.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stingerea incendiilor și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj. Ajunși acolo, aceștia au găsit patru copii, cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, și o femeie, în vârstă de aproximativ 60 ani, în stare de conștiență, dar somnolente.

Conform măsurătorilor făcute în spațiile interioare ale locuinței, de către echipaje prezente, s-au identificat concentrații ridicate de dioxid de carbon în interiorul locuinței.


Comentarii Facebook