O femeie din Florești a fost sfâșiată de câinii străzii în timp ce își proteja copilul de 4 ani


O femeie din comuna Florești a fost atacată și sfâșiată de trei câini pe stradă, în timp ce se plimba cu fiul ei de 4 ani.

Clipe de groază în comuna Florești

O femeie din Florești ieșise cu fiul ei, în vârstă de 4 ani, la plimbare, în zona Cetatea Fetei, când a fost atacată de trei câini agresivi. Aceasta a fost mușcată de patrupezi, în timp ce încerca să-și protejeze copilul de 4 ani. În urma incidentului, victima a ajuns de urgență la spital și va dura o vreme până se va recupera complet.

Eu nu am treabă cu câinii, mi-s foarte dragi animalele, dar trebuie făcut ceva cu acești câini pentru simplul fapt că sunt agresivi! E plin de copii în tot Floreștiul… nu e okay deloc, copilul meu îmi era de mână când m-a mușcat pe mine, se putea să îl muste și pe el… Trebuie făcut ceva legat de situația aceasta”, a spus femeia.

Untitled.jpg

Floreștenii se plâng din cauza câinilor vagabonzi, care sunt periculoși și spun că le e teamă să iasă din casele lor.

Potrivit Poliției locale, chiar și luni s-a intervenit în zona străzii Stejarului pentru capturarea unui câine fără stăpân.

Bogdan Pivariu a inițiat deja campanii de sterilizare gratuită a animalelor cu sau fără stăpân, însă problema va mai persista până să fie cu adevărat rezolvată.


Comentarii Facebook