O familie de hoți a fost reținută când fura cablu din cupru de pe linia de cale ferată dintre Huedin și Poieni


Un familie de hoți a fost prinsă în timp flagrant în ce fura cablu din cupru de pe linia de cale ferată dintre Huedin și Poieni.

La data de 17 martie a.c. polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul serii de 16 martie a.c., cei 4 bărbați, alături de 2 minori, de 15 și 16 ani, au fost depistați în flagrant de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în timp ce sustrăgeau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate, de pe relația Huedin – Poieni.

Asupra acestora a fost descoperit 30 de metri liniari de cablu din cupru, aparținând C.F.R., pe care polițiștii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în baza materialului probator administrat, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 4 bărbați, pe numele cărora a fost dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii Facebook