O familie de clujeni a rămas în stradă, după ce un incendiu le-a distrus magazinul, barul și casa VIDEO




Un incendiu de mari proporții a izbucnit, luni seara, în jurul orei 21.00, în localitatea clujeană Săcălaia. Un magazin alimentar, un bar și casa proprietarului acestora au fost cuprinse de flăcări.

Flacarile au fost observate de un vecin, care a dat imediat alarma. Proprietarul a reusit sa isi scoata la timp din casa sotia si pe copilul lor in varsta de 11 ani. Pentru cei doi a fost solicitata o ambulanta deoarece se aflau in stare de soc, scrie dejeanul.ro.

Bărbatul, ajutat de vecini, a încercat să stingă focul până la sosirea pompierilor, însă din cauza flăcărilor puternice aceștia nu au reușit să se apropie. Din fericire, într-un final, au putut să scoată câteva butelii pline cu gaz din magazin.

Pompierii dejeni s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere. Din cauza faptului că magazinul și barul erau construite din lemn, incendiul s-a extins rapid și la casa acestora.

În timpul incendiului bărbatul a pierdut toate încasările din ultima vreme, dar și toate actele.

Proprietarul crede că sursa incendiului ar fi fost tomberonul din fața barului, acesta considerând că cineva ar fi aruncat o țigară în acesta, fără să își dea seama ce se poate întâmpla.

Criminaliștii au început o anchetă pentru a stabili dacă nu cumva focul a fost pus intenționat.

Comentarii Facebook