O clujeancă s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să își scape iubitul de lege. Cum a încercat să îi păcălească pe polițiști




O femeie este cercetată de polițiștii clujeni pentru mărturie mincinoasă, după ce aceasta a creat un alibi fals pentru a-și scăpa concubinul de dosar penal.

La data de 13 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, s-a dispus punerea în mişcarea a acţiunii penale faţă de o femeie, de 35 de ani, din orașul Jibou, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă”, informează reprezentanții IPJ.

Mai exact, poliţiştii au oprit în trafic, pe Calea Dezmirului, un bărbat, de 36 de ani, care conducea pe drumurile publice unui autovehicul deşi avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Femeia, în calitate de martor, ar fi declarat organelor judiciare că bărbatul nu s-ar fi deplasat cu vehiculul în momentul constatării abaterii rutiere, relevând o stare neconformă cu realitatea pentru a-i procura concubinului său un alibi.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook