O clujeancă geloasă a devastat un local pentru copii de pe Dorobanților! Dorea DRAGOSTEA cumnatului ei - VIDEO și FOTO

 

O tânără geloasă pe faptul că bărbatul cu care trăiește sora ei nu vrea să aibă o relație și cu ea a devastat un local unde se organizează petreceri pentru copii, de pe strada Dorobanților. Femeia de 26 de ani a spart și geamurile unei mașini.

 

Incidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 20.45, pe strada Dorobanților. Femeia de 26 de ani s-a întâlnit cu bărbatul cu care a avut o relație și care a părăsit-o pentru sora ei, cu care are acum și un copil. ”M-a tot implorat să o primesc înapoi, dar i-am spus că nu se poate. Ea vrea să fiu și cu sora ei și cu ea, dar este absurd. A început să arunce cu pietre în geamurile acestui local și să se taie”, ne-a povestit bărbatul.

 

Femeia de 26 de ani a lovit geamurile localului cu pumnii până când le-a spart, iar apoi a luat și un bolovan pe care l-a aruncat în geamurile termopane. 

 

De asemenea, în criza de nervi, ea a spart și geamul unui autoturism parcat pe marginea străzii.

 

Poliția și un echipaj de ambulanță au venit la locul incidentului, iar femeia a fost dusă la spital cu tăieturi pe mâini. Ea va ajunge și la Secția de Poliție nr. 1, unde vor fi demarate formalitățile pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

 

Patronul localului de pe strada Dorobanților, unde sunt organizate petreceri pentru copii, susține că nu a avut nicio legătură cu cele întâmplate și că va depune plângere împotriva femeii care i-a devastat firma.

Comentarii Facebook