O clujeancă aproape a fost sfâșiată de câini în Ajunul Anului Nou. Vezi ce i-a răspuns Primăria



O clujeancă a cerut socoteală Primăriei municipiului Cluj-Napoca pentru faptul că era să fie sfâșiată de trei câini, chiar în dimineața zilei de 31 decembrie.

Dimineata la ora 7 au sarit pe mine 3 caini (2 vagabonzi si unul apartinand firmei melinda install care detine un depozit cu curte neingradita pe coltul strazii) si abia am reusit sa ma retrag inapoi inspre bloc. As dori sa stiu ce pot sa fac? Sunt si multi copii in zona respectiva si multi caini vagabonzi....”, s-a plâns clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei și-au exprimat regretul despre întâmplare și au sfătuit-o să sune la un număr de telefon al responsabililor de la Centrul de intretinere si tratare caini în cazul în care mai întâmpină astfel de probleme.

Ne pare rau sa auzim ca a avut loc o intamplare de acest fel, in special dat fiindca facem tot posibilul pentru a fi un model pentru alte orase in ceea ce priveste gestionarea situatiei cainilor fara stapan (spre exemplu, la rectificarea bugetara din toamna anului 2013 a fost dispusa alocarea de fonduri suplimentare pentru adapostul de caini al Primariei, in vederea extinderii lui de la 140 de locuri la 200 de locuri, capacitate care acopera deocamdata nevoile specifice la nivelul municipiului). Va rugam, in momentul in care depistati caini fara stapan in oras, sa sunati la numarul de telefon 0758-753992, Dr. Cristian Pop de la Centrul intretinere si tratare caini, pentru a ne ajuta sa intervenim operativ pentru capturarea acestora”, au răspuns reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook