O clujeancă a reuşit să-şi decoreze casa folosind doar o cutie de carton. Tânăra inventivă a primit laude: „Faci rai din ce ai”


O clujeancă a găsit soluţia ideală de a-şi decora casa fără a cheltui niciun ban. Tânăra a primit laude pentru modul inedit de a-și amenaja casa. 

Ardeleanca a povestit pe un grup de Facebook, „Idei amenajări", cum a reuşit să „decoreze" prin casă folosind doar câteva cartoane, o cutie veche de la televizor şi autocolant. A postat şi o fotografie care să ilustreze povestea, notează Observator.

Când vine frigul, îmbrăcăm și șemineul. Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy", a scris femeia pe grupul de Facebook.

„Lucrarea” sa a strâns numeroase laude şi comentarii pozitive. „Faci rai din ce ai", „Superb" sau „E minunat ce ați făcut", sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de cei care au văzut postarea. Alţii au vrut s-o imite, dar nu ştiau exact cum să procedeze: „Găsesc pe Youtube în română?", notează sursa citată.

cămin.jpeg

Comentarii Facebook