O clujeancă a câștigat titlul de Miss Fitness România! Sportiva de la „U” Cluj s-a clasat pe prima poziție în competiția de la Timișoara - FOTO


Clujeanca Mădălina Stanca este noua Miss Fitness România! Titlul îi aduce sportivei de la CS Universitatea Cluj nu numai laurii naționali dar și participarea la competiția Arnold Classic din cadrul Arnold Sport Festival Europe, care va avea loc în perioada 13-15 Octombrie 2023, la Madrid. 

Mădălina Stanca s-a clasat pe prima poziție în competiția de la Timișoara, în probele de Bikini Fitness atât la junioare cât și la și senioare.

foto.jpeg

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Timișoara, Fitness Festival 2023, în cadrul căruia s-au decernat titlurile de Miss și Mister Fitness România și s-au derulat întrecerile Cupei Europene la Fitness Challenge –  Speed Fit.

„Nu pot exprima în cuvinte sentimentele pe care le-am simțit în momentul urcării pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sunt extrem de mândră de forma la care am ajuns în acest an”, a transmis Mădălina, pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook