O clujeancă a ajuns la UPU după ce un troleibuz a încercat să evite un arbore plantat prost, pe 21 Decembrie 1989 - FOTO


O clujeancă a ajuns la UPU cu răni, după ce a căzut în troleibuzul care a încercat să evite un arbore plantat prost, pe 21 Decembrie 1989.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un eveniment petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mijlocul de transport în comun a încercat să evite un arbore ce s-a înclinat înspre carosabil.

La fața locului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD. Femeia a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, de către echipajul SMURD. La prima evaluare aceasta era în stare de conștientă, cooperantă și prezenta un traumatism la nivelul capului.

Pompierii au îndreptat arborele înclinat înspre partea pietonală și au solicitat un echipaj RADP din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca pentru a stabiliza arborele respectiv.

Comentarii Facebook