O casă din Câțcău a fost cuprinsă de flăcări, după ce oamenii au aruncat jar lângă un tomberon


ISU Cluj a avut o solicitare în cursul zilei de vineri cu privire la o casa cuprinsă de flăcări din cauza unei neglijențe.

Conform ISU Cluj, în comuna Câțcău, peretele exterior al unei case a fost cuprins de flăcări, după ce locatarii ar fi aruncat, în mod neglijent, jarul lângă un tomberon de gunoi.

O autospecială pentru stins incendii a intervenit pentru a stinge flăcările ce au cuprins peretele exterior al unei locuințe din localitatea Sălișca, comuna Câțcău.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.20, iar la fața locului au găsit un tomberon și o parte din izolația unui perete exterior al locuinței cuprinse de flăcări.

S-a intervenit pentru limitarea și stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative al acestuia.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la jar aruncat neglijent lângă tomberonul pentru colectarea deșeurilor”, a transmis ISU Cluj.

Comentarii Facebook