Numărul deceselor cauzate de gripă e în continuare în creștere. Alte 3 persoane au murit


Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică anunță că încă trei persoane au murit din cauza gripei, numărul deceselor ajungând la 138.

Astfel, Ministerul Sănătății a anunțat, marți, alte trei decese:

- O femeie in varsta de 68 de ani, din jud. Sibiu, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fara conditii medicale preexistente cunoscute si vaccinata anti-gripal.         

- O femeie in varsta de 64 de ani, din jud. Calarasi, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.        

- O femeie in varsta de 81 de ani, din jud. Ilfov, confirmata cu virus gripal tip A, nesubtipat, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal. 

De asemenea, luni au fost confirmate următoarele decese:

Femeie in varsta de 26 de ani, din jud.Giurgiu, confirmata cu virus gripal tip A, nesubtipat, fara conditii medicale preexistente cunoscute si nevaccinata anti-gripal.

Barbat in varsta de 87 de ani, din jud.Mures, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Femeie in varsta de 50 de ani, din jud.Sibiu, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fara conditii medicale preexistente cunoscute si nevaccinata anti-gripal.

Barbat in varsta de 50 de ani, din jud.Braila, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Comentarii Facebook