Miercuri 24 Aprilie

Nu s-a învățat minte și a ajuns la pușcărie! Un clujean condamnat la închisoare a fost prins de polițiști după ce a comis un nou jaf


Un clujean, dat în urmărire pentru a executa o pedeapsă privativă de libertate, a fost prins în flagrant de polițiști, imediat după comiterea unui nou furt.

La data de 15 ianuarie a.c., ora 16:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, au surprins, în flagrant delict, un bărbat suspectat de comiterea unui furt din auto”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Acetsta a fost depistat de poliţişti pe Aleea Slatina, după ce ar fi sustras un portmoneu cu acte şi bani, dintr-un autoturism parcat pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe numele bărbatului, Judecătoria Oradea a emis mandat de executare a 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, a fost escortat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, în vederea executării pedepsei.

Comentarii Facebook