Nu-i ADEVĂRAT :) - Râd și curcile de INGINERII din Cluj. Cum au trasat un bulevard - FOTO

 

Un bulevard din Cluj-Napoca a fost trasat fără pic de minte de muncitori. O bandă de circulație este tăiată brusc, pentru că nu se continuă. 

 

Am observat ca in zilele acestea (inceputul lui Mai 2015) se aplica marcajele rutiere pe unele strazi. Va rog sa-mi comunicati de ce va bateti joc de banii nostri si aceste marcaje se aplica atat de prost? Cei care le aplica sunt chiar retardati? Aveti in imagini marcajul de pe strada din fata de la strandul Sun, unde se poate vedea ca cele doua linii duble sunt decalate cu cel putin 1 metru fata de cele de dupa trecerea de pietoni. Este chiar asa de greu ca aceste linii sa aiba continuitate? Intr-un oras cu atatea facultati tehnice, atatia ingineri si arhitecti, nu se gaseste totusi cineva care sa se ocupe si sa rezolve probleme geometrice atat de simple incat si un copil de 5 ani le poate rezolva? Cat de retardati sunt cei care aplica marcaje incat nu pot sa traseze corect doua linii drepte? Nu au o sfoara? Va rog sa-mi comunicati daca, cine si cu cat va fi tras la raspundere pentru aceste lucrari prost facute.

 

De asemenea tot in Grigorescu, pe str. Donath, dupa Casa Radio inspre hotel Premier, marcajul facut prost anul trecut sau acum 2 ani a fost sters anul acesta si refacut "mai" corect de data aceasta. La fel, cine plateste pentru aceste faceri si refaceri ale marcajelor? Este cineva tras la raspundere din Primarie sau de la firma care se ocupa de marcaje, despre modul absolut defectuos in care se fac aceste lucrari in bataie de joc fata de banul public, adica de banii si nervii nostri? Cei care traseaza aceste marcaje sunt beti (adica sub influenta bauturilor acoolice) de reusesc sa traga asa de stramb aceste linii? Rade lumea de noi domnule Primar, rad strainii de noi si ne facem de rusine, ca nu stim sa tragem doua linii drepte!”, scrie pe domnuleprimar.ro clujeanul care a semnalat cazul.

 

Comentarii Facebook