Noi contre între Dragnea si Ponta: Victor Ponta să nu mai vorbească de barca USL



Victor Ponta și actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea se contrează din nou, după un mesaj postat de premier pe Facebook, legat de episodul din weekend cu Dragnea și Grindeanu la pescuit.

Ponta spune că acest episod îi amintește de modul în care liderii USL au fost îndepărtați de la putere, însă Dragnea a replicat că fostul premier nu este "cel mai în măsură să vorbească despre cine a ieșit din 'barca' USL".

"Am luat act de aseara de decizia ALDE. Noi am luat act, prim-ministrul a luat act, iar în fața unei astfel de decizii politice nu avem ce face. Daniel Constantin a spus doar că, în opinia lui, acea decizie nu este una statutară. Noi i-am răspuns că nu putem face analize pe statut la ALDE, ci doar să luăm act de acea hotărâre. Referitor la ce a scris Ponta, nu vreau să comentez, deja nu mă mai deranjează. Am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu. Despre 'barca' USL, cred că nu este el cel mai în măsură să vorbească despre cine și de ce a ieșit din barcă. N-am mai discutat cu Victor Ponta", a spus Dragnea, potrivit realitatea.net

Fostul premier Victor Ponta a scris, într-un mesaj postat pe Facebook, că "în această săptămână atât de plină cu aventuri 'pescărești' mi-am adus aminte de un episod din septembrie 2012 de la Murighiol, din Deltă. Atunci am avut un weekend extrem de încărcat - stabilirea candidaților la Alegerile Parlamentare din decembrie 2012. În plus, am adoptat toți o 'declarație oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea' - știu că acum sună comic, dar așa a fost!.

Am fost atunci în 'barca USL' cinci oameni (ca în faimoasa comedie 'Operațiunea Monstru'): Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și - cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă - 'camaradul și prietenul' Liviu Dragnea! Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani/continuarea o știți: întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu 'împins' mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi și, acum, ejectarea cu tot cu băncuță a lui Daniel. Tristă poveste. Important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toți, cel pentru care ne asumam și proclamam toți atunci 'solidaritatea'!!!".

Comentarii Facebook