Vandalism în parcul Detunata din Cluj: WC-uri distruse, gunoaie peste tot/ ”A fost meci de fotbal în cartier. Ce frumos fac suporterii, bravo lor!”


”Ieri a fost meci de fotbal in cartier. Ce frumos fac suporterii, bravo lor!” este mesajul unei clujence revoltate de modul în care au lăsat în urma lor cei care au jucat ieri fotbal în parcul Detunata din cartierul clujean Gheorgheni. În urma acestora au râmas wc-urile ecologice răsturnate și multe gunoaie pe aleile parcului.

Meciul de fotbal de amatori, la care cel mai probabil au participat chiar locuitori din zona cartierului Gheorgheni din Cluj-Napoca, a lăsat în urmă  mizerie și pagube serioase, toalete ecologice răsturnate și gunoiae pe aleile parcului.

Imaginile surprinse de martori arată toaletele ecologice răsturnate peste tot și gunoaiele aruncate pe jos, un comportamentul complet necivilizat al celor care au participat la meciul de ieri. 

Această manifestare de lipsă de respect pentru spațiile publice și pentru mediul înconjurător a stârnit indignarea locuitorilor  din zonă care speră ca totuși autoritățile să înăsprească măsurile pentru cei care au un astfel de comportament. 

detunata mizerie 2.jpg



detunata mizerie 4.jpg


detunata mizerie 3.jpg

Comentarii Facebook